FCSB

Fanii Stelei sunt vanati in viata privata

Gigi Becali le raspunde prin metode murdare suporterilor Stelei care ii cer sa plece din Ghencea. Patronul Stelei a luat detalii despre liderii galeriei si ii supune pe acestia unui santaj.
Dorinel Artene, realizatorul emisiunii "Fabrica de Sport" de la Telesport, sustine ca mai multi lideri de galerie care isi dadusera acceptul sa discute despre problemele cu Gigi Becali au refuzat ulterior.

"Mi-au promis ca vin in emisiune sa discutam despre problemele cu conducerea, dar in ultimul moment au refuzat. Erau niste lideri care se tineau tare pe pozitie pana in acel moment, dar mi-au spus ca Gigi Becali s-a interesat la locurile lor de munca si au fost amenintati ca vor fi dati afara daca vor mai aparea la televizor", a spus Artene in emisiunea sa.

Contestat la meciul cu Gloria Bistrita de aproximativ 500 de suporteri, Gigi Becali este banuit ca ar fi pus la cale impreuna cu Dumitru Dragomir suspendarea terenului Stelei pentru doua etape.

Patronul Stelei vrea sa anuleze toate abonamentele de la peluze, urmand sa ii ceara lui Valeriu Argaseala sa gaseasca studenti, elevi si pensionari pentru a popula locurile ramase goale.

Onlinesport


Fanii Stelei sunt vanati in viata privata