EURO 2008

FOTO: O bufnita a intrerupt meciul Finlanda-Belgia

Finlanda ramane in lupta pentru calificarea la EURO 2008, in urma succesului, scor 2-0, in fata Belgiei. Meciul a fost intrerupt timp de cinci minute dupa ce o bufnita nu voia sa paraseasca terenul.

Pe stadionul Olimpic din Helsinki, bufnita a intrat pe teren dupa 20 de minute de joc: mai intai s-a plimbat cateva secunde pe gazon, iar apoi s-a asezat pe bara portii aparate de Jussi Jaaskelainen.

Arbitrul meciului, englezul Mike Riley, nu a avut alta solutie decat sa suspende meciul.

Pasarea a ramas trei-patru minute in poarta, inainte de a-si lua zborul pentru a se plasa pe un panou publicitar de langa gazon, permitand astfel reluarea meciului.



Se pare ca bufnita, care in prima repriza a poposit pe gazonul finlandez, le-a purtat noroc gazdelor. Imediat dupa ce aceasta a fost evacuata, Jonatan Johansson a deschis scorul, pentru ca Alexei Eremenko sa stabileasca scorul final.

Belgienii au ramas in zece oameni dupa ce Marouane Fellaini a fost eliminat in minutul 52 dupa ce a vazut cel de-al doilea cartonas galben. Pentru belgieni, aceasta este cea de-a cincea infrangere din opt meciuri in aceste preliminarii.

Cu acest succes, finlandezii sunt la egalitate de puncte, 14, cu Serbia si Portugalia, dar la cinci puncte in spatele Poloniei.







Onlinesport


FOTO: O bufnita a intrerupt meciul Finlanda-Belgia