Cupa Mondiala 2010

Pele, ingrijorat de forma lui Kaka

Legendarul jucator brazilian Pele s-a declarat ingrijorat de forma in care se afla Kaka inaintea Cupei Mondiale, noul decar din formatia pregatita de Carlos Dunga fiind neconvingator in perioada de pregatire.
"Kaka ma ingrijoreaza. Este un jucator important pentru echipa noastra, pentru linia de mijloc si pentru atac. Prin vointa lui Dumnezeu speram sa fie in forma buna la debutul competitiei", a spus Pele.

Pele considera ca pentru castigarea titlului mondial nu este suficient doar cel mai frumos fotbal aratat de o echipa sau alta. "Cred ca sunt cateva echipe, precum Germania, Italia si Anglia, care joaca un anume fotbal. Nu-si propun sa joace frumos, ci mai degraba defensiv si decisiv, ceea ce este dificil ca noi sa intelegem.

"De cealalta parte, sunt echipe precum Spania, Portugalia sau Olanda care practica un fotbal spectaculos. Din pacate istoria Cupei Mondiale ne arata ca nu este suficient sa joci frumos pentru a castiga competitia. Asa s-a intamplat cu Brazilia in 1982, dar si cu Olanda in 1974 si 1978", a mai spus marele Pele.

Onlinesport


Pele, ingrijorat de forma lui Kaka