Cupa Mondiala 2010

Rooney a insultat un arbitru in Africa de Sud

rbitrul meciului de pregatire disputat luni de Anglia contra unei echipe sud-africane îl acuza pe atacantul Wayne Rooney ca l-a insultat si l-a avertizat în privinta unei eliminari la Cupa Mondiala, scrie, marti, Daily Mail, informeaza AFP.

"Am fost foarte dezamagit de Rooney deoarece este jucatorul meu preferat. El m-a insultat", a declarat Jeff Selogilwe pentru a explica de ce i-a acordat jucatorului cartonasul galben la meciul cu Platinum Stars.

"Când îl vezi la televizor, este un jucator bun, dar în teren nu înceteaza sa insulte arbitrul. Am sentimentul ca el insulta oamenii si faulteza adversarii. Daca m-a insultat pe mine, înseamna ca foloseste acest limbaj vulgar si cu alti arbitri. Trebuie sa învete sa se controleze. Ar putea fi eliminat la Cupa Mondiala daca foloseste acest limbaj", a declarat Selogilwe, care a precizat ca Rooney i-a cerut scuze pentru ca l-a insultat.

Jucatorul va evolua la Cupa Mondiala, sâmbata, contra SUA, la patru ani dupa ce a fost eliminat în sferturile de finala contra Portugaliei.

Mediafax



Rooney a insultat un arbitru in Africa de Sud