Cupa Mondiala 2010

Kapetanos a jucat o repriza pentru nationala Greciei

Atacantul Stelei, Pantelis Kapetanos, a jucat o repriza in meciul amical pe care echipa nationala a Greciei l-a terminat la egalitate, scor 2-2, impotriva reprezentativei Coreei de Nord. Vezi aici cum s-a miscat atacantul golgheter al Stelei.
Golgheterul ros-albastrilor a fost introdus la pauza, cand scorul era egal, 1-1. Kapetanos nu a primit mingi utile din partea colegilor si a fost rareori in prim plan, evolutia sa fiind destul de stearsa.

Singurele momente in care Kapetanos s-a remarcat s-au produs dupa minutul 80. Mai intai, varful Stelei a pasat excelent catre Tziolis in minutul 81, iar acesta a sutat putin pe langa vinclu, pentru ca la faza imediat urmatoare sa reia cu capul peste poarta.

Grecii au inceput bine partida, profitand de naivitatea coreenilor in minutul 3, cand Katsouranis a speculat o iesire gresita la ofsaid, dar asiaticii, calificati si ei la turneul final, au dat o replica neasteptata.

Tae-Se Jong a fost de departe omul meciului. Varful lui Kawasaki Frontale a marcat golul meciului in minutul 24, printr-un sut superb sub bara.

Elenii au preluat conducerea la patru minute dupa pauza, prin Charisteas, insa acelasi Tae-Se Jong a avut o executie superba, peste doar patru minute.

Onlinesport


Kapetanos a jucat o repriza pentru nationala Greciei