Cupa Mondiala 2010

Toulalan si Abidal au declarat forfait pentru returul barajului Franta - Irlanda

Internationalii francezi Jeremy Toulalan si Eric Abidal au declarat forfait pentru meciul retur pe care nationala lor il va disputa contra Irlandei, in barajului de calificare la CM-2010, din cauza unor accidentari, a anuntat, duminica, staff-ul medical al Frantei, informeaza AFP.

Staff-ul reprezentativei franceze a precizat ca niciun alt jucator nu va fi chemat de urgenta pentru inlocuira celor accidentati. Lotul Frantei este format acum doar din 22 de jucatori dupa ce cei doi fotbalisti accidentati au parasit cantomanentul de la Clairefontaine.

Toulalan, care a primit asistenta medicala pe tot cursului stagiului la nationala, cu exceptia catorva sedinte de jogging, este accidentat la adductori. Mijlocasul francez a venit la lot cu aceasta accidentare.

Abidal, care a fost titular in meciul de sambata, de la Dublin, turul barajului pentru accederea la CM-2010, castigat de nationala Frantei (scor 1-0), a suferit o "leziune la coapsa stanga", a explicat personalul medical al selectionatei franceze.

Mediafax



Toulalan si Abidal au declarat forfait pentru returul barajului Franta - Irlanda