Cupa Mondiala 2010

Piturca: "Sarbii nu sunt formidabili, ii putem bate"

Antrenorul echipei nationale, Victor Piturca, este de parere ca tricolorii au forta necesara sa invinga nationala Serbiei, pe 28 martie, la Constanta.
"Sper sa jucam mai bine cu Serbia decat in prima repriza a meciului cu Croatia. Indiferent cine va intra in teren, trebuie sa dea totul. Romania poate invinge Serbia, nu este o echipa formidabila. Ea nu se ridica la nivelul Frantei", a spus Victor Piturca la gsptv.

In schimb, selectionerul a avut numai cuvinte de lauda la adresa Austriei, chiar daca rezultatele din ultima vreme sunt contrare spuselor lui Piturca.

"Nu am o impresie proasta despre Austria, chiar daca au pierdut cu Serbia si Suedia. Dan Apolzan mi-a spus ca au facut un meci bun cu Suedia.  Este o echipa periculoasa, doar au batut Franta. Acest meci pentru ei e ultima sansa de a mai avea sperante de calificare", a comentat Piturca.

Romania va intalni Serbia, pe 28 martie la Constanta,  si Austria, pe 1 aprilie, in urmatoarele meciuri oficiale din grupa a 7-a de calificare la Campionatul Mondial din 2010.

Onlinesport


Piturca: "Sarbii nu sunt formidabili, ii putem bate"