Cupa Mondiala 2010

Ben Arfa nu a participat la antrenamentul de joi al echipei nationale

Mijlocasul lui Olympique Marseille, Hatem Ben Arfa, care la sedinta de pregatire de miercuri a suferit o inflamtie la genunchiul drept, nu a primit acordul staff-ului medical al nationalei Frantei de a participa la antrenamentul de joi, la care a revenit insa Nicolas Anelka, informeaza L'Equipe.
Publicatiile din Hexagon sustin ca fostul jucator al lui Lyon nu este in pericol sa rateze meciul de sambata cu Romania.

Selectionerul Raymond Domenech i-a chemat inca de miercuri seara la lot pe atacantul lui Rennes, Jimmy Briand, si pe aparatorul lui Jean-Alain Boumsong, care il va inlocui pe William Gallas, victima unei leziuni musculare la coapsa.

Sursa citata scrie ca varful lui Chelsea Londra, Nicolas Anelka, si-a reluat antrenamentele normale alaturi de restul lotului, dupa ce in ultima vreme a acuzat probleme musculare.

Partida dintre Romania si Franta va avea loc sambata, de la ora 21:40, pe stadionul Farul din Constanta. Ambele formatii au pierdut meciurile de debut in Grupa a 7-a, iar apoi au castigat urmatoarea disputa. Liderul grupei este Lituania, care are punctaj maxim dupa primele doua etape.

NewsIn


Ben Arfa nu a participat la antrenamentul de joi al echipei nationale