Cupa Mondiala 2010

Walcott aduce revansa Angliei in fata Croatiei

Nationala de fotbal a Angliei a reusit sa isi ia revansa in fata Croatiei dupa ratarea calificarii la Campionatul European, reusind sa se impuna la Zagreb, scor 4-1, dupa o prestatie de exceptie a lui Theo Walcott.
Dupa victoria chinuita cu Andorra, elevii lui Fabio Capello au facut spectacol in Croatia. Englezii au condus cu 1-0 la pauza, gratie golului marcat in minutul 26 de Theo Walcott, cel care a profitat de o gafa in apararea selectionerului Bilic.

Fotbalistul lui Arsenal s-a dezlantuit si a marcat golul cu numarul doi dintr-o pozitie asemanatoare in minutul 59, iar patru minute mai tarziu Wayne Rooney a punctat si el. In cele din urma, Walcoott si-a completat hattrickul printr-un gol marcat cu opt minute inainte de final.

Golul de onoare al croatilor, care din minutul 51 au evoluat in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Robert Kovac, a fost marcat de Mario Mandzukic in minutul 78.

In alte meciuri de calificare din grupa a 6-a, Kazakhstan a pierdut pe teren propriu cu Ucraina, scor 1-3, iar la acelasi scor a pierdut si Andorra in fata Belarusului.

Onlinesport


Walcott aduce revansa Angliei in fata Croatiei