Snooker

Ronnie O'Sullivan a renuntat la snooker

Anunt soc din partea campionului mondial Ronnie O'Sullivan care nu va mai concura în niciun turneu din actualul sezon al World Snooker Tour. Viitorul carierei englezului este pusa sub semnul întrebarii si exista mari îndoieli cu privire la o posibila revenire în sezonul 2013/2014.

Asteptat sa revina în competitiile oficiale la Campionatul International de la Chengdu, O'Sullivan a renuntat în ultimul moment la turneul din China invocând motive medicale.

Informatia privind absenta lui O'Sullivan din întreg sezonul competitional a fost confirmata de Barry Hearn, presedintele World Snooker: ”Am vorbit cu el si mi-a spus ca nu va juca deloc în acest sezon. Are probleme personale pe care trebuie sa le rezolve si îi dorim numai bine”.

Ronnie O'Sullivan a cucerit în luna mai a acestui an al patrulea sau titlu mondial la Crucible, dupa care a anuntat ca vrea sa stea o perioada departe de snooker.

Englezul a fost singurul jucator de top care nu a semnat în iunie contractul pentru noul sezon, ratând astfel primele trei turnee de puncte.

O'Sullivan a revenit în septembrie la un turneu de mica importanta unde a fost învins de un jucator clasat în afara topului 80 mondial si a mai disputat sase turnee din seria Snooker Legends alaturi de bunul sau prieten Jimmy White.



Ronnie O'Sullivan a renuntat la snooker