Pariuri Sportive

Dan Petrescu semneaza cu NetBet!

Dan Petrescu a semnat cu NetBet! El va fi imaginea primului site legal de pariuri sportive, cazino si poker din Romania.

Cu totii stim ca “Bursucul”, asa cum este numit cu simpatie pe meleagurile noastre, este o prezenta “cu greutate” in lumea sportului si un model pentru cei ce doresc sa atinga performanta indiferent de domeniu.

De ce l-am ales pe Dan?

Portofoliul lui Dan Petrescu este impresionant mai ales prin versatilitatea carierei lui: din elita fotbalistilor in elita antrenorilor, Dan a reusit sa schime ghetele cu tabla si sa ne uimeasca in continuare.

Ca fotbalist: In apogeul carierei, Dan a fost timp de cinci sezoane omul de baza al uneia dintre primele echipe ale lumii, Chelsea Londra – mai e nevoie de vreun comentariu?

Ca antrenor: A "propulsat" echipele preluate catre zonele rarefiate ale clasamentelor, fiind considerat cel mai bun tanar antrenor din Rusia dupa ce a castigat Prima Liga Rusa cu o echipa aproape anonima la nivel international; In Romania a fost declarat ani la rand "Antrenorul anului".

De ce a ales Dan NetBet?

Etica de munca a lui Dan Petrescu si misiunea companiei NetBet contin in esenta principii similare - simple, dar care sub masca locului comun ascund cheia succesului: dedicatie pentru public si clienti, ridicarea permanenta a stachetelor de performanta si mai presus de toate, o abordare onesta si morala in toate actiunile.

Colaborarea cu NetBet va avea un efect benefic tuturor: comunitatea NetBet nu numai ca va spori, dar isi va gasi si un exceptional punct de coagulare in persoana celui pentru care performanta a fost si este principiul de lucru, iar victoria a fost si va ramane unitatea de masura a performantei.

De ce sa ne alegeti dvs.?

Suntem cel mai bun cazino online!  Va punem la dispozitie doua moduri de joc: divertisment si real pentru ca ne intereseaza interesele jucatorilor nostri si vrem sa le aducem satisfactie si celor ce vor sa se destinda fara niciun risc si celor ce vor sa castige premii mari! Nu va ramane decat sa descoperiti jocurile noastre de ultima generatie, cu grafica si efecte de sunet uimitoare, pentru o experienta de neuitat. 

Oferte fantastice pentru jucatori. Ne place sa ne surprindem atat noii membri cat si pe cei deja inscrisi. De aceea va oferim o serie de bonusuri irezistibile de bun venit si pentru depozitele efectuate. Mai mult, aveti sansa sa participati la concursurile si quizz-urile de pe blog .

Jocuri 100% sigure. Ca parte a grupului Netbet, platforma noastra ofera utilizatorilor sai un mediu prietenos, securitate garantata si navigatie de incredere, caracteristici recunoscute de organizatiile emblematice specializate in reglementarea si controlul site-urilor de jocuri de noroc online.

Serviciu clienti calitativ si disponibil 24/7. Netbet va pune la dispozitie un serviciu clienti profesional si prietenos care va asigura asistenta 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.  Satisfactia clientelei noastre este scopul nostru.

Dar nu vrem sa ne credeti pe cuvant! V-am oprit un loc la mesele noastre de joc ca sa va convingeti!



Dan Petrescu semneaza cu NetBet!