Liga 1

Steaua se razbuna pe Dinamo

Decizia sefilor lui Dinamo de a stabili ca derbiul sa se dispute in Stefan cel Mare nu le-a picat deloc bine omologilor de la Steaua, care promit razbunare la meciul retur.
Gigi Becali nu a reusit sa-i influenteze pe cei de la Dinamo atat de mult incat sa programeze derbiul pe National Arena, iar acum trece la amenintari privind numarul de suporteri dinamovisti care vor fi primiti pe National Arena la meciul retur.

Pentru ca arena din Stefan cel Mare are o capacitate redusa, Steaua va beneficia de sprijinul a doar 600 de suporteri la meciul de pe 5 decembrie.

Conform reciprocitatilor din ultimii ani, Steaua ar trebui sa le ofere dinamovistilor 5% din capacitatea National Arena la meciul retur, ceea ce inseamna 2.750 de bilete. Stelistii au anuntat insa ca nu vor face acest lucru.

"Ei ne dau 600 de bilete, le dam si noi 600 de bilete la retur", a afirmat Becali.

In plus, fanii dinamovisti vor fi izolati pe inelul 3 al National Arena si vor fi ca si inexistenti, in cazul in care Becali isi va duce planul la bun sfarsit.

Cele 600 de bilete reprezinta mai putin de 1% din capacitatea National Arena, dar Steaua nu isi face griji ca ar putea fi penalizata din acest motiv.

Regulamentul LPF este vag si prevede ca "echipa organizatoare poate da clubului vizitator pana la 5% din numarul de bilete puse in vanzare", motiv pentru care stelistii ar putea interzice accesul dinamovistilor.

Onlinesport


Steaua se razbuna pe Dinamo