La Liga

Meciul Racing Santander - Real Sociedad a tinut 40 de secunde

Racing Santander a intrat pe teren joi seara in sferturile de finala ale Cupei Spaniei, insa a refuzat sa joace. Arbitrul a fost fortat sa suspende partida.

Partida a inceput la ora 22:00, cei de la Real Sociedad au dat drumul la minge si sa paseze, insa jucatorii de la Racing s-au asezat in cercul de la mijlocul terenului, refuzand jocul.

Dupa nici un minut de joc, mai precis in secunda 40, arbitrul a intrerupt partida!

Refuzul de joc al celor de la Racing a venit din cauza neplatii salariilor. Cei de la Racing au fost aplaudati la scena deschisa de suporterii din tribune ai celor de la Real Sociedad.

Real Sociedad s-a calificat astfel in semifinalele Cupei Spaniei, acolo unde o va intalni pe FC Barcelona. In cealalta semifinala, Real Madrid intalneste pe Atletico Madrid.

Racing, echipa de divizie secunda, a comunicat de trei zile ca nu va juca joi seara decat daca va obtine demisia Consiliului de Administratie al clubului, in frunte cu presedintele Angel Lavin. Cum acest lucru nu s-a intamplat, jucatorii au ramas stransi in centrul terenului si au pierdut la masa verde.

[news-104151]



Meciul Racing Santander - Real Sociedad a tinut 40 de secunde