La Liga

Barcelona nu mai are nevoie de Motta

Odata cu venirea lui Yaya Toure pe Nou Camp, Barcelona a anuntat ca nu mai are nevoie de serviciile mijlocasului Thiago Motta, pe care l-a trecut pe lista de transferuri.

Sosirea lui Yaya Toure de la Monaco pentru suma de 12 milioane de euro l-a facut pe Thiago Motta sa fie scos definitiv din planurile lui Frank Rijkaard pentru sezonul viitor. Anuntul a fost facut de directorul sportiv, Txiki Begirstain.

"Odata cu aducerea lui Toure si prezenta lui Rafael Marquez si Edmilson, care se va reface in curand, postul de mijlocs defensiv este acoperit", a anuntat Txiki Begirstain intr-o conferinta de presa.

Chiar daca a anuntat ca nu mai are nevoie de Motta, Begirstain il lauda pe jucator. "Am spus timp de patru ani ca Motta ar putea fi unul dintre cei mai buni jucatori din lume pe acest post, dar am avut o discutie cu Thiago Motta acum cateva luni si am ajuns la concluzia ca poate cea mai buna solutie pentru el e sa isi caute alt club", a opiant Begirstain.

Motta a fost titular doar in cinci partide pentru Barcelona in ultimul sezon si relatia sa cu Frank Rijkaard s-a racit in momentul in care a declarat ca lipsa de forma se datoreaza lipsei de incredere venita din partea clubului.

Onlinesport


Barcelona nu mai are nevoie de Motta