Premier League

Van Persie a trecut vizita medicala si a semnat pe patru ani cu Manchester United

Atacantul olandez Robin van Persie si-a finalizat, vineri, transfertul de la Arsenal la Manchester United dupa ce a trecut cu bine vizita medicala. A urmat semnarea propriu-zisa a contractului valabil pentru urmatorii patru ani.

”Este o onoare pentru mine sa evoluez pentru o echipa precum Manchester United. Sunt încrezator si abia astept sa calc pe urmele atator jucatori de legenda. Sunt nerabdator sa debutez”, a declarat Van Persie la scurte momente dupa ce a devenit oficial jucatorul lui United.

La rândul sau, managerul Sir Alex Ferguson a adaugat: ”Talentul sau nu mai necesita nicio prezentare pentru suporterii nostri. Robin este un jucator cu o buna miscare în teren si o capacitate impresionanta de a finaliza în fata portii”.

Robin van Persie a devenit transferul verii în fotbalul englez dupa ce s-a despartit de Arsenal pentru a semna un contract pe patru ani cu Manchester United. Echipa condusa de Sir Alex Ferguson a achitat tunarilor 24 milioane de lire sterline pentru aducerea lui Van Persie pe Old Trafford.

Atacantul olandez în vârsta de 29 de ani are sansa debutului la noua sa echipa, luni seara, când Manchester United debuteaza în noul sezon de Premier League în deplasare cu Everton.



Van Persie a trecut vizita medicala si a semnat pe patru ani cu Manchester United