FCSB

'Noul Lacatus' asteapta intalnirea cu Ghencea

Alex Chipciu, jucatorul considerat urmasul lui Marius Lacatus in Ghencea, a afirmat ca se bucura ca echipa va reveni in Ghencea la meciul cu Astra.
"Mi-a fost pofta sa joc, mi-a prins bine ca am intrat. Mi-am facut jocul, ma bucur ca am pus umarul la victoria asta mare. E important ca s-au incurcat si celelalte echipe, pentru noi e important sa legam victoriile. Deocamdata avem sase puncte in spatele lor si trebuie sa jucam numai la victorie. Speram sa ne apropiem de primul loc si sa ne facem suporterii fericiti", a spus Alex Chipciu.

"Clujul a jucat doar cu mingi lungi, in rest nu ne-au pus probleme. Gazonul ne-a pus probleme. Pentru mine e ceva fantastic sa joc pe Ghencea, am fost ca adversar cu Brasov si m-am simtit extraordinar. O sa fie o super atmosfera, chiar daca sunt stadioane mai cochete, cu Ghencea nu se compara nimic. Ilie Stan a facut lucruri mari la Steaua, a obtinut lucruri frumoase, nu se pune problema sa plece. M-am integrat extraordinar aici, e gresit ce se vede in presa", a mai declarat Alex Chipciu la Dolce Sport.

Steaua s-a apropiat la sase puncte de primul loc dupa ce a castigat meciul cu Universitatea Cluj, scor 1-0.

Onlinesport


'Noul Lacatus' asteapta intalnirea cu Ghencea