Liga 1

Victorie italieneasca pentru CSMS Iasi cu Petrolul

Echipa CSMS Iasi revine pe primul loc in Playout dupa 1-0 pe teren propriu cu lanterna rosie Petrolul Ploiesti.

Unicul gol al meciului de sambata seara a fost marcat de italianul Piccioni direct dintr-o lovitura libera in minutul 69.

Piccioni intrase in meci in minutul 60 in locul lui Andrei Cristea.

Meciul de la Iasi a fost unul sarac in faze de poarta, in prima repriza cele doua echipe impartindu-si cu zgarcenie ocaziile.

Oaspetii au ratat prin Zoubir deschiderea scorului in minutul 15, sutul acestuia din afara careului trecand peste poarta aparata de Grahovac.

La cealalta poarta, Benga a avut o dubla interventie in minutul 29, cand a respins din fata portii reluarea lui Llullaku.

Piccioni a transformat impecabil o lovitura libera din marginea careului advers in minutul 69, iar pana la final tot gazdele au trecut aproape de gol la reluarea lui Cretu si a aceluiasi Piccioni din minutul 79.

Scena incredibila la marginea terenului cu trei minute inaintea finalului de meci. Miselaricu de la Petrolul a fost impins in afara terenului de Golubovic si a acuzat o accidentare. Arbitrul Istrate a solicitat interventia ambulantei, dar jucatorul a refuzat ingrijirile medicale. In cele din urma, la insistentele oamenilor de pe margine, jucatorul celor de la Petrolul a acceptat sa urce in ambulanta, care a ramas parcata foarte aproape de suprafata terenului. In cele din urma Miselaricu a revenit pe teren si a continuat meciul.

Cu acest succes, CSMS Iasi ajunge la cota 32 puncte si pune presiune pe CSU Craiova, principala contracandidata care va primi duminica de la 18:00 vizita celor de la Concordia Chiajna.



Victorie italieneasca pentru CSMS Iasi cu Petrolul