Liga 1

Tertip cu vize de flotant? Giovani si Victor Becali ar putea fi inchisi la Constanta

Giovani si Victor Becali ar putea fi inchisi la Poarta Alba, penitenciarul din Constanta, dupa ce si-au facut vize de flotant in aceasta localitate.

Giovani si Victor Becali aveau pana recent domiciliul in acte in Bucuresti. Pentru a scapa de Rahova sau Jilava si intuind ca vor primi inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor cei doi si-au facut direct vize de flotant in Constanta, afirma marti Digi.

Poarta Alba este inchisoarea in care se afla si Gigi Becali, patronul Stelei transferandu-se de la Jilava cu greu, afirmand ca a suferit abuzuri in acest penitenciar.

Vizele de flotant din Constanta le-ar permite verilor Becali sa fie incarcerati direct la arestul din localitatea dobrogeana, pentru ca apoi sa fie dusi la Poarta Alba, fara sa mai treaca prin arestul bucurestean.

PEDEPSELE in Dosarul Transferurilor: George Copos (3 ani si 8 luni),  Mihai Stoica (3 ani si 6 luni), Cristi Borcea (6 ani si 4 luni), Giovanni Becali (6 ani si 4 luni), Victor Becali (4 ani si 8 luni), Jean Padureanu (3 ani si 4 luni), Gica Popescu (3 ani, o luna si 10 zile), Gigi Netoiu (3 ani si 4 luni).

[news-105185]

EDEPSELE: George Copos (3 ani si 8 luni),  Mihai Stoica (3 ani si 6 luni), Cristi Borcea (6 ani si 4 luni), Giovanni Becali (6 ani si 4 luni), Victor Becali (4 ani si 8 luni), Jean Padureanu (3 ani si 4 luni), Gica Popescu (3 ani, o luna si 10 zile), Gigi Netoiu (3 ani si 4 luni). - See more at: http://www.onlinesport.ro/fotbal/liga-1/live-dosarul-transferurilor-sentinta-nid-105185/#sthash.KcFk4Bic.dpuf


Tertip cu vize de flotant? Giovani si Victor Becali ar putea fi inchisi la Constanta