Liga 1

Sumudica da cartile pe fata: "Am fost un tampit"

Suspendat pentru urmatoarele sase luni dupa ce a jucat online la pariuri, antrenorul Marius Sumudica recunoaste ca a avut un cont si ca a jucat chiar si doua meciuri de Liga 1, dar spune ca a facut-o fara nici un interes ascuns.

"Eu n-am intrat in nicio casa de pariuri niciodata, cum fac oameni din fotbal. Am avut un cont la o casa online. E multa lume in fotbal care joaca la pariuri. Eu le-am spus jucatorilor sa-si inchida conturi, daca au, uitand de contul meu. Eu am jucat mai mult poker, dar Comisia de Integritate a luat ce a vrut din cele 300 de evenimente dintre care 270 erau baschet, tenis, ruleta, poker", a spus Sumudica la Digi Sport.

"Au fost doar doua meciuri de Liga 1 jucate, ambele pierdute. Pe acest cont n-am castigat nimic, n-am jucat niciodata echipa mea, n-am trucat niciu meci. N-am facut nimic, doar am fost un tampit si am jucat o data la 3-4 luni Champions League. Am recunoscut si nu m-am dus in fata Comisiei sa spun ca a jucat fiul meu, cum au facut altii", a adaugat Sumudica.

Antrenorul liderului Astra Giurgiu va face recurs in aceasta saptamana. In cazul in care suspendarea va fi mentinuta de Astra se va ocupa secundul Bogdan Andone.



Sumudica da cartile pe fata: "Am fost un tampit"