FCSB

UEFA l-a suspendat pe Mirel Radoi. Steaua amendata

UEFA a decis suspendarea lui Mirel Radoi dupa ce s-a sesizat ca acesta nu are licenta PRO si cu toate acestea a stat pe banca tehnica in preliminariile Ligii Campionilor.

In conformitate cu Articolul 11, aliniatul 1, din Regulamentul Disciplinar al UEFA, Mirel Radoi a fost suspendat si nu mai poate exercita nicio functie in cadrul clubului Steaua, in competitiile europene.

Aceasta inseamna ca Radoi nu va mai avea permisiunea ca la meciurile europene sa stea nici macar in zona tehnica a bancii de rezerve.

Mai mult decat atat, clubul Steaua a fost amendat cu suma de 50.000 de euro. Vedeti mai jos anuntul oficial din partea UEFA:

Astfel, la meciurile cu Rosenborg din barajul Ligii Europa pe banca Stelei va sta doar italianul Massimo Pedrazzini, antrenorul in acte al clubului bucurestean.

Intre timp relatiile dintre Radoi si patronul Becali s-au inrautatit, acesta din urma reprosandu-i finului sau ca nu stie sa gestioneze relatia cu jucatorii.

Pe surse, Radoi a fost la un pas sa-si dea demisia dupa remiza cu ASA, dar a fost intors de jucatori si a condus antrenamentul de duminica.

Un punct de cotitura il va constitui barajul cu Rosenborg, de calificarea in grupele Ligii Europa depinzand viitorul lui Radoi la Steaua. Orice esec va fi sinonim cu despartirea acestuia de Steaua.



UEFA l-a suspendat pe Mirel Radoi. Steaua amendata