FCSB

Tertipul mutarii lui Becali la Constanta: eliberarea prinde contur

Mutarea lui Gigi Becali din Bucuresti de la Jilava la Poarta Alba din Constanta are un substrat. Avocatii patronului Stelei spera ca acesta sa fie eliberat acolo.

Avocatii spera ca Becali sa fie eliberat conditionat de Tribunalul din Constanta, cel care va judeca acum cazul patronului Stelei, avand in vedere ca el se afla acum la Poarta Alba. Avocatii vor stramuta dosarele lui Becali in acest oras.

Deja avocatul Paula Iacob se pare ca stie despre unele solutii de la Constanta. "Ii respect pe cei de la Judecatorie si Tribunal si Curtea de Apel din Constanta, pentru ca au dat solutii corecte in cazuri dificile", a spus Iacob. Aceasta a citat un caz in care un client de-al sau, un tanar care facuse trafic de droguri, a primit inchisoare cu suspendare "pentru ca a avut un comportament foarte bun, era un copil bun care a avut un moment de ratacire".

Iacob a mai declarat ca "exista o cerere de gratiere formulata pentru Gigi Becali, care ar putea fi acceptata in urmatoarea perioada".

Dumitru Dragomir a declarat la inceputul saptamanii ca Becali ar putea fi eliberat pana pe 14 noiembrie. "Domnul Dragomir ar putea avea dreptate, ar putea fi liber", a mai spus Iacob.

Dragomir a afirmat si el miercuri seara ca "nu sunt oracol, dar am auzit ceva de la avocatii lui Becali despre eliberarea sa".

Gigi Becali are de executat trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a primit o pedeapsa in iunie 2013. El se afla de marti la Penitenciarul Poarta Alba din Constanta, transferat de la inchisoarea Jilava.

75


Tertipul mutarii lui Becali la Constanta: eliberarea prinde contur