FCSB

Steaua si NetBet merg mai departe inca 3 ani

Dupa un prim acord de parteneriat de marketing incheiat in octombrie 2015 intre FC Steaua Bucuresti si site-ul de pariuri online NetBet Romania, cele doua organizatii anunta o prelungire substantiala a colaborarii, pe durata a trei sezoane competitionale.

Asadar, de-a lungul urmatorilor 3 ani, FC Steaua si NetBet vor forma un tandem de imagine in cadrul caruia FC Steaua va fi ambasador public pentru primul site de jocuri de noroc din Romania. Cele doua organizatii sunt o alianta naturala, caci impartasesc doua caracteristici de top - excelenta si dinamismul: FC Steaua este cel mai titrat club de fotbal din Romania, iar NetBet este unul dintre cele mai dinamic site romanesc de pariuri sportive, cazino si poker. Ambele organizatii sunt doua prezente redutabile - fiecare in domeniul ei - si ambele au o cota imensa de simpatie in Romania.

Colaborarea va consta in actiuni promotionale comune, care vor urmari fuzionarea celor doua baze de fani si fidelizarea acestora nu numai printr-un fotbal de calitate sau cote bune la pariuri, ci si prin promotii frecvente, bonusuri greu de egalat si alte activitati comune.

"Tricoul Stelei va imprumuta ceva din culorile noastre la meciurile din urmatoarele trei sezoane, prin expunerea logo-ului, iar noi vom promova la randul nostru brandul FC Steaua prin toate mediile de care dispunem - si dispunem de cele mai moderne si performante canale de adresare catre public. Cel mai important aspect al acestei colaborari este conexiunea afectiva intre pariorii nostri si club. Clientii nostri iubesc si sustin FC Steaua - chiar si cand sunt fanii unor cluburi rivale. FC Steaua este a tuturor romanilor, iar NetBet urmareste sa devina una dintre cele mai importante case de pariuri online din Romania", declara Valuch Horia, COO NetBet Romania.

La randul sau, Valeriu Argaseala, presedintele FC Steaua declara: "Dupa primul an de contract, timp in care colaborarea noastra a functionat ireprosabil, am decis cu totii sa ducem lucrurile mai departe si sa ne aliem pentru inca trei sezoane, de data aceasta mult mai strans. Parteneriatele intre cluburile de fotbal si site-urile de pariuri sunt ceva obisnuit in intreaga lume si ne bucuram ca astazi in Romania avem o legislatie care ne permite sa semnam astfel de parteneriate prin care sa se finanteze performanta si competitivitatea. Nu a fost usor sa alegem NetBet din multitudinea de oferte pe care le-am avut pe masa, insa sunt sigur ca avem in fata noastra trei sezoane de succes pentru ambii parteneri si ca am 'pariat' corect".



Steaua si NetBet merg mai departe inca 3 ani