FCSB

Steaua si Dinamo se bat pe un jucator

Steaua si Dinamo se lupta pentru un jucator croat, pe care ambele doresc sa il transfere in vara. De obicei, cand cele doua se lupta, Dinamo castiga, iar asa s-ar putea intampla si acum.

Jucatorul dorit de Steaua si de Dinamo este croatul Ante Puljic, in varsta de 28 de ani.

El a jucat la Dinamo ca imprumut de la Gent, insa din vara ar urma sa revina in Belgia. Dinamo nu vrea sa il lase sa plece, dar nici nu vrea sa il cumpere. Iar aici a intrat Steaua pe fir.

Stelistii vor sa il aduca pe Puljic in Ghencea pentru a-l inlocui pe Fernando Varela. Ramane de vazut daca Puljic va fi convins sa schimbe tabara.

Ioan Andone - antrenorul lui Dinamo - afirma ca Dinamo il vrea pe Puljic si, mai mult, acesta nu va ajunge la Steaua.  "Sunt discutii oficiale pentru a-l aduce pe Puljici. I-am facut o oferta lui si am si discutat cu Gent. El vrea sa revina la Dinamo si cred ca ramane aici. Nu se duce la Steaua", a spus Andone.

Ante Puljici a jucat la Dinamo 21 de meciurisi are o valoare  de 1.000.000 € pe transfermarkt.de.

Chipciu, de vanzare

Alexandru Chipciu se afla in aceste zile in centrul unor discutii avansate de plecare. Au venit la Bucuresti pentru a-l lua de la Steaua turcii de la clubul Karabukspor.

Chipciu se afla de 5 ani la Steaua, iar turcii vor sa il cumpere pentru doua milioane de euro. Becali a cerut insa trei milioane, iar transferul pe moment este in suspans.

”Cand a fost in discutie ca voi pleca, ma gandeam mai mult la lucruile pe care nu le-am realizat la Steaua si imi doream sa realizez mult mai multe. Patronul a zis ca nu pleaca nimeni pana dupa preliminariile din cupele europene, inseamna ca asa va fi pentru ca el ne da banii si el ne-a cumparat.

Nu e o presiune in plus faptul ca stiu ca am o oferta, e un lucru laudabil faptul ca, dupa atatea critici pe care le-am primit anul asta, o echipa vrea sa dea doua milioane sau doua milioane jumate pe mine. E un lucru bun, cred ca e un semn ca mi-am facut treaba in acest sezon”, a declarat Chipciu, in exclusivitate pentru Digi Sport.

Becali l-ar lasa sa plece pe Chipciu, mai ales dupa atat timp si sacrificii facute de acest jucator la Steaua.

Papp, plecare de la Steaua

Paul Papp, jucator care a pierdut locul de titular la Steaua dupa revenirea lui Laurentiu Reghecampf, s-a despartit de vicecampioana Romaniei.

Cele doua parti au cazut de comun acord pentru rezilierea contractului, iar din acest moment Papp este liber sa semneze cu orice echipa doreste.

Papp devine al 8-lea jucator de care se desparte Steaua in aceasta vara, dupa plecarile lui Marica, Bawab, Rapa, Gebhart, Parvulescu, Iancu si Breeveld.

Pe lista neagra se mai afla alti cinci jucatori, Tade, Kharja, Alcenat, Kharja si Tahar, ultimul revenit dupa expirarea imprumutului la Boavista Porto.

Pana acum Steaua i-a transferat doar atacantul Bojan Golubovic si pe mijlocasul Ovidiu Popescu.

[news-119536]



Steaua si Dinamo se bat pe un jucator