FCSB

Steaua pierde la scor cu FC Lugano

Steaua a pierdut clar al doilea meci amical din Elvetia, 5-2 impotriva lui Lugano, si are emotii in vederea confruntarii cu norvegienii de la Stromsgodset, din preliminariile Ligii Campionilor. Keseru a inscris cele doua goluri ale formatiei pregatite de Costel Galca, care a cedat si in urma cu doua zile in fata unei alte divizionare secunde elvetiene, FC Chiasso.

Arlauskis, folosit titular de Costel Galca in cel de-al doilea amical al campioanei din Elvetia, a fost invins la primul atac periculos al lui FC Lugano. Rafael Da Silva a finalizat simplu, din marginea careului mic, o minge centrata de pe partea dreapta.

Acelasi Silva, in minutul 13, a trecut pe langa desprindere dupa o nesincronizare a aparatorilor trimisi in teren de Costel Galca.

La urmatorul atac, Aldea a blocat la momentul potrivit executia din interiorul careului a lui Tosetti.

Prima situatie a Stelei a luat nastere in urma unui un-doi purtat intre Chipciu si Prepelita in interiorul careului advers, soldat cu un simplu corner.

Cu zece minute inainte de pauza, elvetienii au concretizat din nou, dublandu-si avantajul. Tosetti a punctat de langa Aldea.

Pacarizi a stabilit scorul pauzei cu o executie in cros din marginea careului mare (37).

Chipciu a semnat cea mai mare ocazie a Stelei, cu un sut in bara transversala din pasa lui Tanase.

Partea secunda a debutat cu alte doua goluri la poarta lui Arlauskis, invins in minutele 54 si 56 de Dubajic si Schmidt.

In minutul 64, Claudiu Keseru a redus din handicap cu un sut din afara careului.

Doua minute mai tarziu, Chipciu nu a primit penalti la un fault evident in suprafata de pedeapsa, in timp ce Keseru a ratat singur cu portarul elvetienilor.

Finalul a gasit-o pe Steaua in ofensiva, putin lipsind ca Keseru sa isi treaca in cont dubla, cu latul, la serviciul din banda dreapta al lui Cornel Rapa (78).

A fost chestiune timp insa, in conditiile in care fostul "canar" a stabilit scorul final din pasa lui Iancu, cu zece minute inainte de ultimul fluier.

Echipa de start: Arlauskis - Gabi Matei, Szukala, Aldea, Pirvulescu - I. Neagu, Prepelita, Radut - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tanase
Rezerve: Fl. Nita, Cojocaru - Rapa, Tosca, Latovlevici, Florentin Pham, N. Stanciu, Gradinaru, Keseru, Tarnovan, Varela, Iancu, Valceanu.
Antrenor: Costel Galca

Steaua (repriza a doua): Arlauskis - Rapa, Varela, Tosca, Latovlevici - Pham-Huy, N. Stanciu, Valceanu - G. Iancu, Gradinaru, Keseru.



Steaua pierde la scor cu FC Lugano