FCSB

Steaua pierde cu Lokomotiv Plovdiv dupa o evolutie cenusie

Steaua ramane fara victorie in 2014 dupa 1-2 cu bulgarii de la Lokomotiv Plovdiv intr-o noua partida de verficare sustinuta de campioana Romaniei in cantonamentul de la Marbella.

Chipciu a profitat de o gafa a portarului advers Gospodinov si a deschis scorul dupa doar doua minute, insa bulgarii au revenit si pana la pauza trecusera in avantaj.

Komburov a reusit o dubla dupa ce a transformat un penalty provocat de Parvulescu si apoi l-a invins pe Bogatinov cu un lob din marginea careului.

Portarul macedonean transferat de Steaua in aceasta iarna a jucat primele minute in tricoul ros-albastru si a avut o evolutie incurajatoare.

[news-104477]

Daca inceputul de partida l-a gasit putin pe calcaie, nesigur in exprimare, Bogatinov a aratat in cel putin doua dintre faze ca este un portar pe care Steaua se poate baza la nevoie.

Macedoneanul a limitat proportia scorului cu o interventie salvatoare in finalul meciului, dupa ce tot el scosese o minge in grea in prima parte a intalnirii.

In continuare Claudiu Keseru nu se regaseste. Intrat in partea secunda, atacantul adus de la Bastia nu a aparut in prim plan decat la doua faze fixe. Ambele ratate lamentabil.



Steaua pierde cu Lokomotiv Plovdiv dupa o evolutie cenusie