FCSB

Steaua, egala cu Werder

Steaua a jucat mai legat, joi seara, in al doilea meci amical al iernii, terminand 0-0 cu Werder Bremen, un rezultat care suna mult mai bine decat acel 1-5 cu FC Nurnberg. In afara de o greseala a lui Latovlevici, Steaua a jucat bine in aparare si a avut si actiuni de gol. Werder a jucat apatic si nu a pus poarta lui Nita in pericol. Steaua a avut un penalty neacordat si a aratat un jucator de perspectiva, Gradinaru.

Steaua a inceput meciul cu Werder mai rezervata, s-a vazut ca a vrut sa tina de minge si a reusit. A avut o prima repriza cu o posesie de 70% si majoritatea actiunilor de gol.

Tanase a lovit bara cu un sut din afara careului si tot el a sutat peste poarta din lovitura libera, fiind fortat la o executie cu bolta pentru ca arbitrul de centru a plasat zidul la sase metri distanta in loc de noua.

Steaua a avut un penalty neacordat, cand Chipciu a fost tras de mana in careu, in minutul 38. Au fost doua greseli de arbitraj in prima parte, ambele contra Stelei.

Werder a avut o singura ocazie de gol, dupa ce Latovlevici a trimis o pasa spre portar, din afara careului, iar mingea a fost interceptata. Noroc cu Nita care a scos cu un ultim reflex.

Stelistii au terminat repriza in atac, presand, este drept nici Werder nu a venit cu o aparare sufocanta. Ambele echipe s-au aparat bine, dar de la distanta, si nu si-au lasat ocazii de gol, cu mici exceptii.

In prima repriza s-a accidentat Szukala la glezna stanga, dar a fost ceva superficial asa cum a declarat Reghecampf dupa meci.

Partea a doua a fost de asemenea dominata de Steaua. Keseru a executat o lovitura libera peste poarta si cu atat s-a facut remarcat.

A urmat un sut al lu Gradinaru pe langa poarta, apoi acelasi Gradinaru a sutat din afara careulu, pe jos, iar portarul lui Werder a respins in fata avand noroc ca nu era acolo nimeni sa reia decisiv in plasa.

Piovaccari ar fi putut deschide scorul in minutul 71, scapat singur spre poarta, insa acelasi portar Mielitz si-a salvat echipa anticipand si iesind din careu ca sa respinga.

Werder ar fi putut marca prin Petersen, un jucator de trei milioane de euro, insa sutul sau nu a nimerit poarta, desi a fost bine tras, fulgerator si spre vinclu.

Pe final, Steaua a presat pentru gol, insa nu a putut inscrie.

Steaua a inceput prima repriza cu: Nita - Prepelita, Rapa, Szukala, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Popa, Chipciu, Tanase - Kapetanos.

In repriza a doua s-a inceput cu: Nita– Matei, Varela, Aldea, Parvulescu – Neagu, Radut, Gradinaru, Stanciu, Keseru - Piovaccari.



Steaua, egala cu Werder