FCSB

Steaua castiga fara emotii cu Viitorul si pune presiune pe Astra

Meci cu tenta de partida amicala sambata seara pe Arena Nationala intre Steaua si Viitorul, doua echipe care au jucat mai mult cu gandul la vacanta. Niciun moment nu s-a pus problema invingatoarei si in final Steaua s-a impus cu 3-0.

Incertitudinea a fost spulberata dupa doar doua minute, Varela deschizand scorul cu o lovitura de cap in urma unui corner executat de Hamroun de pe partea dreapta a terenului. Reluare la coltul lung decisiva din partea fundasului din Insulele Capului Verde.

Au urmat minute bune de joc pentru Viitorul, iar echipa lui Gheorghe Hagi a ratat doua mari ocazii de a restabili egalitatea prin Hodorogea si Tanase. Mingile trimise de acestia au fost blocate de portarul stelist Nita, jucator care a scos pana la final nu mai putin de cinci mingi in situatii de unu contra unu.

Chipciu a majorat avantajul Stelei in minutul 29 cu un sut printre picioarele lui Buzbuchi la o demarcare de antrenament pe langa staticul Benzar. Al doilea gol consecutiv pentru Chipciu, jucator care mai apoi s-a accidentat si a fost inlocuit cu Tade.

Francezul s-a lipit si el de gol in partea secunda, minutul 67, cand a reluat cu latul o minge sutata in forta de Enache si respinsa de Buzbuchi. Omul potrivit la locul potrivit a fost Tade la acea faza indeplinind o simpla formalitate.

Viitorul ramasese din minutul 52 in inferioritate numerica, dupa ce Vlad Rusu a fost eliminat cu rosu direct pentru o lovitura in saritura la Varela.

Pana la final s-a jucat la trecerea timpului, cele mai clare ocazii apartinand celor de la Viitor. Nita a fost de netrecut si practic a inchis poarta Stelei.



Steaua castiga fara emotii cu Viitorul si pune presiune pe Astra