Liga 1

Florian Walter: "Am decis sa-l demitem pe Badea, nu am avut de ales"

Finantatorul Universitatii Cluj, Florian Walter, a confirmat, sâmbata, pentru MEDIAFAX, ca tehnicianul Ionut Badea a fost demis dupa meciul cu FC Vaslui si a mentionat ca de pregatirea echipei se va ocupa, pentru moment, jucatorul Claudiu Niculescu.
"Da, am decis sa-l demitem pe Ionut Badea. Cred ca a ajuns într-un punct în care nu mai putea schimba jocul. Din pacate, repriza a doua m-a dezamagit total. Nu stiu ce s-a întâmplat. Îmi pare foarte rau, chiar este un antrenor în care am crezut foarte mult, dar nu am avut de ales", a spus Walter pentru MEDIAFAX.

Oficialul clujean a adaugat ca de pregatirea echipei, pâna la numirea unui nou antrenor, se va ocupa Claudiu Niculescu.

"La meciul cu CS Mioveni si în aceasta saptamâna, Claudiu Niculescu va fi antrenorul echipei. Speram ca în scurt timp sa gasim o varianta, luam în calcul si aducerea unui tehnician din strainatate. Nu se pune problema sa vina Sabau (n.r. - Ioan Ovidiu Sabau), asa cum s-a zvonit", a mai spus Florian Walter.

Universitatea Cluj a fost învinsa, sâmbata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de formatia FC Vaslui, în cadrul etapei a XVII-a a Ligii I.

Antrenorul Ionut Badea a plecat de la stadion imediat dupa terminarea partidei, fara sa participe la conferinta de presa. Potrivit unor sursei, el îi anuntase pe jucatori în vestiar ca a fost demis.

Ionut Badea a preluat echipa Universitatea Cluj în noiembrie 2010.

Mediafax


Florian Walter: "Am decis sa-l demitem pe Badea, nu am avut de ales"