Liga 2

Prunea, noul presedinte al CSMS Iasi

Noul presedinte executiv al CSMS Iasi, Florin Prunea, a declarat, marti, într-o conferinta de presa, ca a ales sa vina la Iasi deoarece este convins ca aceasta formatie poate promova în Liga I.
"Am venit la Iasi convins fiind ca putem promova în prima liga. Am gasit la Iasi oameni care iubesc fotbalul si dupa o discutie purtata cu acestia, în care mi-am expus punctul de vedere referitor la ceea ce vreau eu sa fac, am decis sa accept functia de presedinte executiv. Pentru mine este o onoare sa lucrez la Iasi. Urmeaza sa semnez un contract pentru o perioada de doi ani si jumatate. Voi avea atributiile unui presedinte executiv, dar e clar ca nu voi putea face totul de unul singur. Voi avea nevoie si de sprijinul celor de aici", a spus Prunea.

Fostul portar al echipei nationale a mai adaugat ca a fost convins de primarul Gheorghe Nichita sa vina la Iasi: "În urma discutiilor avute cu domnul primar Nichita, acesta m-a convins sa vin la Iasi. Îl stiu de mult timp si stiu ca iubeste foarte mult fotbalul. Cunosc Iasiul pentru ca am mai fost aici chiar si cu nationala de tineret. Venirea la o echipa de liga secunda nu este un pas înapoi pentru mine, pentru ca voi lucra într-unul dintre cele mai mari orase din tara".

Prunea a mai precizat ca este convins ca va colabora bine cu antrenorul Ionut Popa. "Nu am vorbit înca cu domnul Ionut Popa. Urmeaza sa vorbesc cu el la telefon pâna ne vom vedea la Iasi. Sunt sigur ca voi colabora bine cu domnul Popa, mai ales ca ne stim de mult timp. Domnul Popa va decide ce jucatori vom transfera", a conchis Prunea.

Mediafax


Prunea, noul presedinte al CSMS Iasi