FCSB

Je Suis Keseru

Claudiu Keseru a trecut prin momente foarte grele la negocierile cu arabii de la Al-Gharafa. Seicii au urlat la el si au lovit cu pumnul in masa pentru a-l convinge pe fotbalist, care nu voia sa semneze contractul de 2,1 milioane de euro.

Miercuri dimineata Keseru anunta ca revine in Romania pentru ca nu s-a inteles cu arabii. Seara semna. S-a vorbit despre neintelegeri pe contract, dar acestea pana la urma s-au rezolvat.

Problema a fost ca fostul jucator al Stelei dorea 2,5 milioane de euro pentru doua sezoane si jumatate, in loc de contractul de 2,1 milioane de euro pus in fata de arabi.

Keseru, nu si nu, el nu dorea sa semneze. Arabii au dat cu pumnul in masa si au urlat la el, conform editiei tiparite a Gazeta Sporturilor. In cele din urma, dupa multe rugaminti presarate de amenintari, Keseru s-a indurat si a semnat.

Pentru bine lui, speram ca nu cumva sa fi semnat acea oferta de-a dreptul injositoare de 2,1 milioane de euro. Mai bine lasa contractul acela si revenea la Steaua sau isi gasea cu siguranta o alta echipa care sa ii ofere cel putin dublu.

Daca a semnat pentru 2,1 milioane, probabil a facut-o doar cu Kalasnikovul la cap strigand "Je Suis Keseru".



Je Suis Keseru