FCSB

Sanmartean: “Nu se supara nimeni daca marcam 2-3 goluri”

Lucian Sanmartean a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren la Steaua-Ludogoret si la 34 de ani spune ca simte in continuare placerea de a juca fotbal inca doi sau chiar trei ani.

Mijlocasul stelist considera ca rezultatul de 1-0 este unul bun in perspectiva returului din Bulgaria, dar ca la fel de bine scorul putea fi unul mult mai mare in avantajul echipei sale.

“Un meci deosebit de intens cu presiune pe ambele echipe. Cred ca nu se supara nimeni doua sau trei goluri. Aveam mult mai multa liniste daca marca Alex (n.r. - Chipciu) din lovitura de la 11 metri. Am marcat in final si avem prima sansa la calificare. Chipciu mi s-a parut bine motivat si concentrat, am discutat cu el si am decis sa execute el”, a declarat Sanmartean dupa meci la Digi Sport.

Jucatorul dorit cu insistenta de Gigi Becali la Steaua ramane cu picioarele pe pamant si spune ca echipa trebuie sa fie concentrata in perspectiva meciului retur din 27 august.

“Se poate intampla orice in fotbal si 1-0 este un scor periculos. Trebuie sa fim atenti si motivati”, a mai spus Sanmartean.

Steaua s-a impus cu 1-0 in fata bulgarilor de la Ludogoret in prima mansa a playoff-ului Ligii Campionilor. Returul este programat pe 27 august la Sofia.



Sanmartean: “Nu se supara nimeni daca marcam 2-3 goluri”