FCSB

Reghecampf, reactii dupa a doua victorie din amicale

Steaua a castigat meciul cu Sturm Graz, scor 1-0, si a obtinut al doilea succes consecutiv in cantonamentul din Turcia, dupa un joc placut de antrenorul Laurentiu Reghecampf.

“Sunt multumit de randamentul jucatorilor. Nu ma intereseaza rezultatele. Am renuntat la Stanciu care are o problema musculara si n-am vrut sa riscam. Popa a fost putin racit, dar vor reveni cu totii si speram ca la meciurile urmatoare sa conturam primul 11 pentru campionat”, a declarat Reghecampf dupa meci la Digi Sport.

Tehnicianul stelist a comentat si cum a fost posibil transferul mijlocasului german Timo Gebhart.

“Timo Gebhart a facut vizita medicala, in seara aceasta va semna contractul si maine se va antrena cu echipa. El are nevoie de timp pentru a cunoaste jucatorii. Norocul nostru ca el a intampinat anumite probleme la club si ca a reusit sa-si rezilieze contractul. Altminteri ar fi foarte greu de adus un asemenea jucator. Vom vedea unde il vom folosi”, a spus Reghecampf.

Transferurile nu s-au incheiat la Steaua

“Imi doresc sa aducem un portar cu talie peste ce avem. Au fost discutii, dar Felgueiras nu este pe lista noastra. Inca avem pe lista jucatori despre care se discuta. Cred ca vor mai aparea unul sau doi jucatori la echipa pana la finalul cantonamentului”, a adaugat tehnicianul stelist.



Reghecampf, reactii dupa a doua victorie din amicale