FCSB

Tatu l-a ingrozit pe Hagi: "Ce cauta la Steaua?"

Gica Hagi este cel mai recent om de fotbal care il critica pe brazilianul Stelei. Leandro Tatu a intrat in dizgratiile "Regelui" dupa ineficienta alarmanta pe care a aratat-o.
Tatu a implinit opt luni de la ultimul gol marcat in Liga 1 si a intrat tot mai des in vizorul oamenilor de fotbal apropiati de Steaua. Hagi este si el deranjat de forma lui Tatu, criticandu-l la Digi Sport.

"Mi-e clar ca n-are voie sa mai ramana la Steaua. Sa nu marchezi din septembrie... E un semn mare de intrebare. N-ai voie sa joci atacant la Steaua si sa nu dai gol din septembrie. Trebuie sa visezi golul, sa il dai... Nu are cifre, are si o varsta inaintata... La Steaua, cei patru jucatori din fata, fie si din banda, trebuie sa aiba in cap golul", a spus Hagi.

Incercand sa explice motivul pentru care Tatu nu reuseste sa se lipeasca la gol, Hagi a surprins, sustinand ca antrenorii nu ii cer acest lucru.

"Poate nu i se spune ca trebuie sa intre pe teren cu gandul sa dea goluri. Poate ca ar trebui sa i se ceara sa dea gol. Zi de zi! Exigenta!", a comentat Hagi.

Tatu a marcat de doua ori in acest sezon pentru Steaua, ultimul in urma cu opt luni.

Onlinesport


Tatu l-a ingrozit pe Hagi: "Ce cauta la Steaua?"