FCSB

Prima oferta oficiala pentru Chiriches

Dupa câteva luni în care s-a vehiculat interesul mai multor formatii de top din Europa, stelistul Vlad Chiriches a primit, în sfârsit, o oferta oficiala.

Anuntat ca fiind pe lista lui AC Milan, Inter, Barcelona, Real Madrid si Chelsea, Chiriches a primit o oferta din partea rusilor de la Zenit Sankt Petersburg.
 
Acestia sunt dispusi sa plateasca 6,5 milioane de euro pentru transferul lui Chiriches, iar daca discutiile se vor concretiza jucatorul va avea un salariu de 1,2 milioane de euro pe sezon.
 
În cazul în care Chiriches va pleca pe aceasta suma, el va fi cel mai scump produs de export din istoria Stelei, depasind recordul lui Mirel Radoi, vândut la Al-Hilal pentru 6 milioane de euro.
 
Totusi, stelistii nu se grabesc sa semneze actele cu Zenit întrucât asteapta si o mutare din partea celor de la AC Milan.
 
"Am primit oferte de la mai multe cluburi europene, în special din Rusia, unde se insista pentru transferul sau. Milan este si ea interesata dar discutiile nu sunt avansate", a afirmat Giovani Becali.
 
 Steaua spera sa obtina 8 milioane de euro în schimbul lui Chiriches.



Prima oferta oficiala pentru Chiriches