FCSB

Oficial: Stancu la Galatasaray

Giovani Becali a plecat joi dimineata la Istanbul pentru a purta ultimele negocieri cu Galatasaray. Acestea au durat doar cateva minute, iar transferul lui Bogdan Stancu a devenit oficial in aceeasi zi.
Bogdan Stancu a parasit deja cantonamentul Stelei si s-a dus  catre Istanbul, unde va semna contractul cu Galatasaray, dupa ce va efectua vizita medicala.

"Motanul" si-a luat la revedere de la colegii de la Steaua si este asteptat la Istanbul cu un salariu de 1,3  milioane de euro pe sezon, aproape de 11 ori mai mult decat la Steaua.

Contractul lui Stancu se va intinde pe o perioada de cinci ani, iar salariul va creste progresiv. De asemenea, Stancu va avea si un bonus de 10 mii de euro pentru fiecare meci disputat in tricoul lui Galatasaray.

Steaua va incasa 6 milioane de euro pentru transferul lui Bogdan Stancu, dar va detine in continuare 20% din drepturile federative ale jucatorului.

Deocamdata nu se cunoaste modul in care vor fi impartiti banii de familia Becali, existand posibilitatea ca Giovani sa ramana cu cele 20 de procente si sa-i ofere lui Gigi mai multi bani din suma de transfer.

Bogdan Stancu a evoluat la Steaua timp de doi ani si jumatate, reusind sa inscrie 32 de goluri in 72 de meciuri.

Onlinesport


Oficial: Stancu la Galatasaray