FCSB

Muresan se apara in cazul Rusescu si este dispus sa mearga la tribunal

Incidentul dintre cei doi jucatori inca tine capul de afis in fotbalul romanesc dupa ce stelistul s-a ales cu fractura craniana urata care il tine departe de gazon, iar jucatorul lui ASA a fost suspendat 16 etape si ulterior iertat la Recurs.

Acuzat ca nu a aratat niciun interes fata de "victima" sa dupa accident, Muresan s-a aparat si a dezvaluit ca a incercat sa-l contacteze pe Rusescu, numai ca acesta nu i-a raspuns.

"I-am trimis un SMS imediat dupa meci, apoi l-am si sunat a doua zi, dar nu mi-a raspuns. Nu am avut nici cea mai mica intentie sa-l lovesc, iar arbitrul nu m-ar fi iertat daca ar fi vazut vreo urma de intentie", a declarat Muresan la postul sport.ro

Mijlocasul celor de la ASA Tg.Mures a invocat si exemplul lui Lucian Sanmartean din amicalul cu Danemarca, cand acesta l-a lovit in plina figura pe danezul Andersen, iar acesta a ajuns direct la spitalul de stomatologie cu doi dinti din fata serios zdruncinati de la locul lor.

"Lui Sanmartean de ce nu i-a dat rosu?", a intrebat Muresan.

Acesta a mai spus ca este pregatit sa se apere pana la capat si este dispus sa mearga chiar si in instantele civile, daca Rusescu il va da in judecata.



Muresan se apara in cazul Rusescu si este dispus sa mearga la tribunal