FCSB

MM Stoica si-a luat gandul de la titlu

Dupa victoria celor de la Astra Giurgiu in deplasare cu ASA Tg.Mures, directorul sportiv al echipei Steaua, Mihai Stoica, spune ca nu se mai gandeste la titlu.

Astra mai are nevoie de un singur punct in urmatoarele doua meciuri, iar Stoica, un optimist incurabil, nu crede ca mai este posibila vreo surpriza in finalul playoff-ului.

“Poate sunt stelisti care mai spera, dar eu nu sper. Am avut totul la mana noastra si din varii motive nu am reusit sa castigam la Giurgiu”, a spus Stoica la Digi Sport.

Acesta a mai vorbit si despre arbitrajul lui Cristi Balaj din meciul decisiv cu Astra, spunand ca centralul ar fi putut acorda cartonasul rosu la faultul comis de Alibec asupra lui Tosca, faza care a dus la ciocnirea fundasului stelist cu portarul Nita, coechipierul sau.

“Alibec l-a impins pe Tosca in Nita. A fost un fault smecheresc, ca sa nu spun golanesc, iar despre arbitrajul lui Balaj nu il mai calific”, spune Stoica.

Oficialul stelist nu gaseste explicatii pentru anumite faze de la meciul ASA Tg.Mures-Astra Giurgiu, ridica semne de intrebare cu privire la corectitudinea in teren a fundasului gazdelor Ivan Gonzalez si mai spune ca titlul celor de la Astra nu este meritat.

“Cum sa fie meritat in momentul in care la primul meci Astra-Steaua am avut trei goluri valabile toate anulate, iar arbitrul de atunci dicteaza penalty pentru acum pentru Astra in calitate de aditional”, a mai spus MM Stoica.



MM Stoica si-a luat gandul de la titlu