FCSB

Mirel Radoi, PRO fara BAC

Directorul sportiv al echipei Steaua, Mirel Radoi, s-a hotarat sa se apuce de scoala de antrenori pentru a le inchide gura celor care il critica si-l arata cu degetul.

Cum in Romania nu poate face acest lucru in absenta diplomei de Bacalaureat, Mirel Radoi a gasit solutia ideala pentru a ajunge sa capete specializarea de antrenor profesionist.

Tehnicianul de facto al Stelei va urma cursurile Scolii de Antrenori din Republica Moldova, dupa cum a anuntat intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al echipei campioane.

"Este adevarat ca voi urma cursurile Scolii de Antrenori din Republica Moldova. Am avut de ales intre Moldova si Scoala de Antrenori de la Coverciano, din Italia. Am preferat sa merg la Chisinau, deoarece este mai aproape de casa, in timp ce in Italia se schimba in mod constant orasul in care se tin cursurile si mi-ar fi luat mai mult timp sa ma deplasez. In plus, la cele doua Scoli, diploma de Bacalaureat reprezinta doar un criteriu de punctaj, nu si unul obligatoriu", a spus Radoi.

"Nu fac nimic ilegal, astfel ca nu mi se pare normal sa se vorbeasca despre complicitati. Se poate verifica acest lucru, iar Federatia Romana de Fotbal si Federatia Moldoveneasca de Fotbal pot confirma faptul ca nu am avut niciodata intentia de a ascunde ceea ce fac. Daca sunt o persoana care nu obisnuieste sa faca publice toate actiunile sale, nu inseamna ca le ascund. Nu pacalesc pe nimeni si nici nu am intentia de a o face! Doresc doar sa urmez cursurile unei scoli de antrenori si sa obtin licentele necesare pentru a practica aceasta meserie", a adaugat antrenorul Stelei.

sursa foto: facebook.com/FCSBOfficial


Mirel Radoi, PRO fara BAC