FCSB

Mihai Roman, vazut ca un jucator de mare viitor. Ce calitati il recomanda pe viitorul stelist

Atacantul Mihai Roman este cu un pas in Ghencea si dupa toate informatiile este primul transfer al liderului Steaua in pauza de iarna.

Petre Grigoras, tehnicianul care l-a antrenat ultima oara pe Mihai Roman la Pandurii, il recomanda pe atacantul gorjean ca fiind un varf de mare valoare.

“Are o tehnica deosebita la gabaritul lui si o viteza de invidiat, dar mai trebuie sa lucreze la plasamentul in teren si la forta. Pentru un atacant are o tehnica aproape perfecta pentru un atacant. Are de asemenea un joc foarte bun la Steaua. Daca se va realiza acest transfer, Steaua a pus mana pe un jucator tanar de mare viitor.”, a declarat Grigoras la Digi Sport.

Grigoras spune ca nu exista termen de comparatie intre Mihai Roman si Valentin Lemnaru, atacantul adus de Steaua in vara pentru a fi dat inapoi la U Cluj dupa ce jucase intr-o singura partida.

“Din cate stiu eu Lemnaru a ajuns la Steaua usor accidentat si s-a accidentat destul de repede. Hai sa o lasam asa. Nici nu a avut timpul necesar, desi nici nu e normal ca dupa o saptamana sa fie dat afara ca nu a dat randament”, a adaugat Grigoras.

Mihai Roman va ajunge la Steaua din sezonul urmator, jucatorul fiind lasat sa-si termine sezonul la Pandurii pentru a mai aduna meciuri in picioare.



Mihai Roman, vazut ca un jucator de mare viitor. Ce calitati il recomanda pe viitorul stelist