FCSB

MINUT cu MINUT Steaua - Legia Varsovia 1-1

Ati urmarit in aceasta pagina, live text dupa ora 19:00, al doilea meci amical pe care campioana Steaua Bucuresti l-a sustinut in cantonamentul din Austria.

FINAL Steaua - Legia 1-1

20:49 Se incheie al doilea amical al Stelei din cantonamentul austriac.

Min.89 - Eroare uriasa comisa de Breeveld in marginea propriului careu. Ii pune practic mingea pe sut unui adversar. Noroc cu interventia lui Nita, interventie de nota 10.

Min.70 - Neagu restabileste egalitatea cu un voleu superb din marginea careului advers.

Min.60 - Iancu si Tucudean intra in linia ofensiva. De asemenea, Nita i-a luat locul lui Cojocaru intre buturi. A intrat si Tosca in locul lui Tamas pe postul de fundas central.

Min.50 - Legia deschide scorul in urma unei faze fixe. Guillerme a fost depasit usor de un Jakub Arak si acesta a inscris.

20:04 S-a reluat meciul.

19:47 Se termina prima repriza. O parte dominata de polonezi in primele minute, cand acestia au avut chiar si o bara, dupa care Steaua a echilibrat jocul la centrul terenului. Cu toate acestea, echipa lui Mirel Radoi nu si-a creat nicio ocazie clara la poarta fostului vasluian Kuciak.

Min.28 - Actiune promitatoare a Stelei prin Chipciu. Acesta este faultat in marginea careului advers, insa arbitrul austriac a vazut cu totul alta faza.

Min.20 - Steaua controleaza jocul la centrul terenului si echipa lui Radoi arata promitator pana acum.

Min.14 - Al doilea corner consecutiv obtinut de Steaua. Sunt minute de presiune la poarta fostului vasluian Kuciak.

Min.13 - Rapa centreaza in careu pentru detenta lui Tudorie. Acesta a asteptat prea mult mingea si nu a obtinut decat un corner.

Min. 7 - Cojocaru intervine decisiv la un sut din marginea careului. Rapa nu a strans acolo si a permis adversarului direct sa suteze spre poarta.

Min.5 - O prima ocazie ratata de polonezi. Mingea intalneste bara.

19:00 A inceput meciul de la Bischofshofen, o cunoscuta statiune austriaca prin prisma gazduirii etapei finale din Turneul Celor 4 Trambuline la sarituri cu schiurile.

Mirel Radoi a decis sa trimita in teren urmatoarea formula de start:

Steaua: Cojocaru - Rapa, Varela, Tamas, Guilherme - Breeveld, Neagu - Chipciu, Stanciu, Tanase (cpt) - Tudorie.
Rezerve: Nita, Poiana - Papp, Muniru, Tosca, Mihalcea, Gradinaru, Tarnovan, Tucudean, Iancu, Enceanu.

Legia Varsovia: Kuciak - Broz, Rzezniczak, Lewczuk, Guilherme - Furman, Jodlowiec - Zyro, Maslowski, Kucharczyk - Nikolic.
Rezerve: Malarz - Bereszynski, Lewczuk, Wieteska, Brzyski - Kalinkowski, Kopczynski, Ryczkowski/Maslowski, Arak, Dyego, Saganowski.

Echipa antrenata de Mirel Radoi intalneste formatia poloneza Legia Varsovia, formatia in fata careia in urma cu doi ani obtinea calificarea in grupele Champions League dupa 1-1 la Bucuresti si 2-2 in capitala Poloniei.

Pe banca Stelei se afla atunci Laurentiu Reghecampf.

Pentru Steaua este al doilea amical din perioada de vara dupa 8-0 cu Zarnesti si 4-5 cu Austria Karnten.



MINUT cu MINUT Steaua - Legia Varsovia 1-1