FCSB

MINUT cu MINUT Conferinta de presa Costel Gilca

Ati urmarit live text de la ora 13:00 conferinta de presa sustinuta de Costel Gilca, antrenorul campioanei Steaua.

13:37 Conferinta de presa s-a incheiat.

13:33 Gilca: "Lemnaru mi-a cerut sa plece a doua zi dupa accidentarea suferita cu Aktobe. Nimeni nu si-a batut joc de el".

13:26 Gilca: "Sper sa iesim din grupele Europa League si sa castigam si campionatul cu lotul pe care il avem".

13:23 Gilca: "Din toti jucatorii veniti la Steaua doar Breeveld a fost pe lista de jucatori doriti de mine. Normal ca-mi doresc jucatori care sa se incadreze unui anumit tip de joc, dar incercam sa facem performanta cu ce avem acum".

13:22 Gilca: "Am vorbit cu Lemnaru, sunt un om direct. Cautam un alt tip de atacant, dar i-am spus ca are aceleasi sanse cu ceilalti jucatori. Trebuia sa vina alt tip de atacant, cu mai multa viteza, cu un alt fel de joc".

13:21 Gilca: "Infrangerea tineretului din Germania trebuie sa ne dea de gandit tuturor din fotbalul romanesc. Trebuie sa crestem jucatori cu personalitate".

13:18 Gilca: "Avem oameni la club, dar trebuie sa iasa cineva din cand in cand si sa vorbeasca. Eu nu fac asta pentru ca nu cred ca antrenorul face asa ceva. In afara nu se face asa ceva. Nu ar mai avea efect sa ies in fiecare zi si sa vorbesc la televizor".

13:17 Gilca: "Jucatorii au trecut peste socul cu Ludogoret. Pe langa antrenamentele foarte grele au mai scos cate un zambet".

13:15 Gilca: "Comportamentul jucatorilor este ireprosabil. Au raspuns foarte bine pana acum la antrenamente. Aceasta pauza ne-a venit foarte bine, mai ales dupa meciul cu Ludogoret".

13:14 Medicul Stelei: "Speram ca Bourceanu sa revina in termen de o luna. Urmeaza toate procedurile de recuperare specifice accidentarii pe care a suferit-o".

13:13 Tanase, Tosca si Bourceanu sunt insisponibili pentru meciul urmator al Stelei.

13:08 Gilca: "Cand am venit la Steaua i-am cerut medicului Paligora un raport al fiecarui jucator. Nu l-am primit nici pana in ziua de azi. Nici nu ma asteptam sa plece de la echipa. Eu am cerut raportul, dar cat sa-l cer daca nu mi s-a dat?".

13:06 Medicul Stelei explica situatia jucatorilor accidentati, dezmintind informatia conform careia mai mult stelisti ar suferi de leziuni musculare.

13:05 Gilca: "Nu este adevarat ca am avea multe accidentari musculare. Singurul cu o asemenea accidentare este Tanase. Latovlevici a simtit si el ceva, dar i-am facut doua RMN-uri si nu are nimic. Ceilalti au contuzii si nimic mai mult".

13:03 Gilca: "Dupa ce nu ne-am calificat in Champions League suporterii au suspiciuni mai ales cand stirile care ajung la ei nu sunt reale. Sper sa iasa cineva mai des sa vorbeasca, nu eu. Nu cred ca antrenorul sta saptamana de saptamana si luna de luna sa faca acest lucru. Sper sa vina cineva la club sau sa iasa cineva si sa vorbeasca".

13:02 Costel Gilca: "In urma informatiilor care au aparut si care nu corespund cu realitatea suporterul stelist va fi indepartat de echipa. Mi-ar fi placut sa iasa din cand in cand o persoana din club care sa apere clubul asa cum era Mihai Stoica in trecut".

13:00 A inceput conferinta de presa.



MINUT cu MINUT Conferinta de presa Costel Gilca