FCSB

Keseru intre un club mare din Europa si o echipa din zona araba

Atacantul Claudiu Keseru face in aceste zile subiectul speculatiilor de sezon in privinta unei posibile plecari de la Steaua.

In jurul atacantului care a marcat anul trecut 30 de goluri la Steaua circula mai multe zvonuri care il plaseaza intre Astana, club din Kazahstan, “un club mare european si o optiune din Golf”, pentru a-l chiar pe impresarul jucatorului.

"Claudiu are contract cu Steaua pana in 2016, este foarte fericit, ca sa plece trebuie sa apara ceva incredibil. Intai aspectul sportiv, daca vine un mare club german sau italian, am fi interesati, sau daca vine o propunere financiara dintr-un campionat exotic, am putea lua in calcul. Exista interesul unui mare club european si o optiune din Golf”, a declarat Jeremy Bouhy la Digisport.

Acesta a mai adaugat ca nu exista o oferta oficiala pentru Keseru, dar ca se poarta discutii si ca “este posibil sa plece sau sa ramana”.

Potrivit ultimelor informatii, clubul din zona Orientului Mijlociu interesat de Keseru este Al Nasr din Arabia Saudita, acesta oferindu-i atacantului un salariu anual de 2 milioane de euro.



Keseru intre un club mare din Europa si o echipa din zona araba