FCSB

Hamza: “N-a fost un meci special pentru mine”

Younes Hamza a fost foarte aproape de un transfer la Steaua, insa a ales Ludogoret chiar dupa tragerea la sorti a meciurilor din playoff-ul Ligii Campionilor.

Reteta financiara a bulgarilor l-a facut pe tunisian sa ramana in tara vecina si Hamza spune ca lumea trebuie sa-i respecte decizia.

“Am ales Ludogoret. A fost alegerea mea, sunt jucator profesionist si toata lumea trebuie sa accepte decizia mea. N-a fost un meci foarte special pentru mine. A fost un meci important pentru echipa pentru ca trebuie sa ne calificam in grupele Ligii Campionilor. Cred ca am facut un meci bun, am atacat, dar la sfarsit nu a fost rezultatul dorit. Acasa la noi vom ataca mai mult. Inceputul e bun pentru mine la Ludogoret. Antrenorul a decis sa-mi acorde mai multe incredere si sa ma introduca printre titulari in meciul cu Steaua”, a declarat Hamza la Digi Sport.

Titularizat in premiera la Ludogoret dupa ce a marcat doua goluri din postura de rezerva, Hamza a fost tinut in frau de apararea stelista si nu s-a lipit la gol pe Arena Nationala.

Steaua s-a impus cu 1-0 in fata bulgarilor de la Ludogoret in prima mansa a playoff-ului Ligii Campionilor. Returul este programat pe 27 august la Sofia.



Hamza: “N-a fost un meci special pentru mine”