FCSB

Gilca ramane ofensiv: “Mergem la Sofia sa castigam. Cu mine Steaua nu se va apara niciodata”

Costel Gilca a preluat mentalitatea castigatoare a echipei Steaua si ii imprima din mers o si mai mare agresivitate. Tehnicianul stelist spune ca in returul cu Ludogoret echipa sa va juca la fel de ofensiv si va aborda la victorie returul de la Sofia.

“Mergem la Sofia sa castigam meciul pentru ca avem o echipa buna si jucatori de valoare. Am dominat meciul, ne-am creat multe ocazii, dar sper ca la Sofia sa inscriem de mai multe ori. Cu mine Steaua nu se va apara niciodata si va ataca tot timpul sa castige meciuri.e. Ludogoret are multi brazilieni, iar calitatea lor si-a spus cuvantul, dar ma bucur ca am recuparat sus mingea si i-am tinut cat mai sus in jumatatea lor”, a spus Gilca la Digi Sport.

Tehnicianul stelist a mai declarat ca nu s-a pus problema sa-l inlocuiasca pe Alexandru Chipciu dupa ce acesta a ratat un penalty la jumatatea primei reprize si ca are mare incredere in jucatorul sau.

“Niciun moment nu s-a pus problema sa-l schimb pe Chipciu. Am incredere in el, este un jucator de top, iar anul urmator va ajunge la o echipa mare din Europa. Cred ca a marcat golul cel mai complicat”, a declarat Gilca.

Antrenorul campioanei Romaniei a explicat si de ce a ales sa inceapa meciul cu Claudiu Keseru pe banca de rezerva, laudand atitudinea acestuia in fata acestei hotarari.

“M-am gandit foarte mult, cu Claudiu am vorbit inaintea meciului si i-am explicat, dar e normal ca nu poate sa inteleaga de ce nu joaca dupa ce a marcat sase goluri. Atitudinea lui a fost foarte buna cand a intrat si acest lucru ajuta grupul. In viitor va avea sansa lui. Am jucat cu Chipciu pentru ca aveam nevoie de viteza si intensitate in fata”, a concluzionat Gilca.

Steaua s-a impus cu 1-0 in fata bulgarilor de la Ludogoret in prima mansa a playoff-ului Ligii Campionilor. Returul este programat pe 27 august la Sofia.



Gilca ramane ofensiv: “Mergem la Sofia sa castigam. Cu mine Steaua nu se va apara niciodata”