FCSB

Gilca optimist inaintea meciului cu Ludogoret: “Sper sa marcam goluri”

Costel Gilca, antrenorul campioanei Steaua, a prefatat, luni, intr-o conferinta de presa meciul cu Ludogoret din playoff-ul Ligii Campionilor. 

“Intalnim o echipa cu jucatori foarte buni, cu o tehnicitate foarte buna, care joaca foarte bine intre linii, dar cred ca, daca vom avea o intensitate mare si agresivitate, cu siguranta noi vom domina jocul si vom marca goluri. Sper ca acest meci de acasa sa fie un pas important pentru noi”, a declarat Gilca la conferinta de presa.

Gilca a confirmat absenta mijlocasului Cristi Tanase, jucator accidentat la inghinali, dar spune ca spera in recuperarea acestuia pentru meciul retur din 27 august.

“Tanase nu va juca cu siguranta, dar sper sa-l avem pentru meciul retur”, a spus Gilca.

[news-108828]

Tehnicianul stelist a mai spus ca partida cu bulgarii este cea mai importanta de pana acum din cariera lui, dar ca asteapta meciuri si mai importante in viitor.

“Nu cred ca este provocarea carierei pentru mine. Sper sa fie alte meciuri mai importante in cariera mea. Pana acum, da, este meciul cel mai important”, a mai spus Gilca.

Intrebat despre titularizarea lui Keseru in urma celor sase goluri marcate cu Pandurii in campionat, Gilca a spus ca primul 11 al Stelei este alcatuit si in functie de adversarul intalnit.

“Keseru este un jucator important pentru echipa noastra, dar mai facem echipa si in functie de adversar”, a completat tehnicianul campioanei Romaniei.



Gilca optimist inaintea meciului cu Ludogoret: “Sper sa marcam goluri”