FCSB

Gilca acuza dur arbitrajul: “Tusierul a vorbit in ungureste cu Sepsi. E inadmisibi”

Costel Gilca, antrenorul echipei Steaua, a acuzat in termeni duri arbitrajul prestat de brigada condusa de Istvan Kovacs in partida cu ASA Tg.Mures. Steaua a pierdut cu 1-0 si s-a ales cu mai multi jucatori accidentati, plus un altul suspendat.

“Au fost multe situatii din acestea si cred ca ar fi fost bine ca rezultatul sa se castige pe teren, fara ajutorul nimanui. Este foarte important pentru fotbal si pentru toata lumea. Cred ca daca il elimina pe Muresan, care a dat cu cotul intentionat, altul trebuia sa fie rezultat. Keseru a fost calcat pe cap chiar in fata noastra. Tusierul Miklos Nagy vorbea in ungureste cu Sepsi. Suntem in Romania si trebuie sa vorbim in romaneste”, a spus Gilca dupa meci la Dolce Sport.

“Sper ca la meciul cu DInamo sa avem cat mai multi recuperati din cei accidentati acul. Rusescu are ceva rupt in zona pometeli Keseru are comotie, iar Latovlevici mi-a spus ca simte ceva. Sunt momente foarte grele, mai ales ca am pierdut cum am pierdut”, a completat tehnicianul stelist.

Steaua a pierdut la limita intalnirea de la Targu Mures printr-un gol marcat in debutul reprizei a doua. Oaspetii au acuzat maniera de arbitraj a centralului Kovacs, care a tolerat duritatile gazdelor si l-a eliminat in minutul 88 pe Parvulescu, acesta nefiind in realitate in postura de ultim aparator.



Gilca acuza dur arbitrajul: “Tusierul a vorbit in ungureste cu Sepsi. E inadmisibi”