FCSB

Gigi Becali, suspectat de plagiat

Cartea lui Gigi Becali scrisa in inchisoare, anuntata deja de unii drept un "best seller", este suspectata de plagiat, iar penitenciarul Poarta Alba a deschis o ancheta in acest sens.

Nu ar fi nici o surpiza daca Becali ar fi plagiat cartea sa scrisa in inchisoare, pentru ca acest lucru in Romania este normal si la case mai mari, fara sa se ia nici o masura.

Cei de la Poarta Alba incearca insa sa afle totusi daca Becali a plagiat sau nu in cartea sa, "Muntele Athos, Patria Ortodoxiei". 

Becali sustine ca nu a plagiat. Cartea sa este scrisa, asa cum am mai aratat, cu litere mari ca pentru copiii de clase primare si cu multe poze de mari dimensiuni pentru a face numarul de pagini mai mare.

Cartile scrise in inchisoare aduc patru luni de zile scazute din pedeapsa, iar Becali scrie deja a doua carte ca sa isi scada inca patru luni.

El spera ca in martie 2015 sa fie eliberat conditionat, ceea ce avocatii sau pregatesc. In martie 2015, el va implini un an si 10 luni de detentie si va putea cere eliberarea conditionata avand in vedere cele doua carti scrise, munca in regim deschis si purtarea sa ireprosabila.

[news-111110]



Gigi Becali, suspectat de plagiat