FCSB

Gigi Becali poate vorbi la telefonul mobil

Gigi Becali va putea folosi de luni telefonul mobil oricand, atunci cand se afla la munca la Academia lui Gica Hagi.

De luni pana vineri, cand se afla la lucru la Hagi, Gigi Becali poate folosi telefonul mobil, a hotarat luni Judecatoria Medgidia.

Instanta a anulat hotararea Administratiei Nationale a Penitenciarelor, care nu i-a oferit lui Becali dreptul legal de a folosi telefonul mobil pe durata orelor de munca in regim deschis.

Judecatoria a anuntat ca "admite contestatia (...) impotriva Incheierii nr. 494 din 17.07.2014 data de judecatorul de supraveghere a privarii de libertate pentru Penitenciarul Poarta Alba in Dosarul nr.787/2014, pe care o desfiinteaza numai cat priveste capatul de cerere referitor la detinerea si utilizarea telefonului mobil personal pe timpul cat se afla in afara locului de detinere. Rejudecand, admite aceasta cerere si acorda persoanei private de libertate George Becali dreptul la detinerea si utilizarea telefonului mobil personal pe timpul cat se afla in afara locului de detinere".

"Va putea lua telefonul mobil cand se deplaseaza la locul de munca indicat, dar va trebui sa predea aparatul imediat ce revine in penitenciar. Sub nicio forma telefonul mobil nu poate fi pastrat in incinta penitenciarului", a precizat Gabi Botezan, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Poarta Alba.

Gigi Becali are de executat o pedeapsa de 3 ani si jumatate de inchisoare. El a fost inchis pe 20 mai 2013, condamnat in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale.

El s-a apucat sa scrie carti si ar putea iesei undeva in 2015.



Gigi Becali poate vorbi la telefonul mobil