FCSB

Gigi Becali: "Cu Hamroun si Popa faceam scor cu ei"

Gigi Becali, patronul Stelei, a comentat egalul scos de ros-albastri in deplasare cu Sparta Praga in prima mansa a turului 3 preliminar din Liga Campionilor.

"N-aveam cu cine sa jucam. Daca Hamroun si Popa erau pe teren, parerea mea e ca puteam face scor cu ei. Noi desi eram cu echipa schiopa, ei nu ne-au dominat. Am avut posesie mai buna, suntem mai tehnici. Singurul jucator periculos de la ei era negrul acela, cum il cheama, jucatorul de culoare, afro-americanul (n.r. - Konate). In mod normal o alta echipa ne batea 4-0, 5-0, dar n-a avut cine sa ne bata. Reghecampf a avut inspiratie cu schimbarile, cu Popa si Muniru", a declarat Becali la Digi Sport.

Stanciu nu pleaca

"Mai putem vorbi de asta? Si daca vine Anderlecht ce? Sa fie sanatosi. Daca il dau si pe Stanciu trebuie sa uitam de Steaua trei-patru ani. Campionul sa zicem ca-l luam in Romania, dar in Europa nu mai avem nicio sansa", a mai spus patronul stelist.

Hamroun iertat 

Nu-mi fac probleme pentru retur pentru ca ei trebuie sa marcheze gol la Bucuresti. Nu inseamna ca pe Hamroun il tinem pe coclauri, dar el trebuie sa joace pentru salariul pe care il ia. Stim ce avem de facut, ca Aganovic si Tudorie nu fac fata. Avem deja si niste repere. Hamroun va juca pentru ca nu-i dam banii degeaba. El va juca pentru ca vine o echipa si da cinci milioane pe el", a mai declarat Becali.

"Parerea mea e ca el a semnat deja si aia vor da banii. Saptamana care vine primesc banii si n-are cum sa mai joace. Vin banii si trebuie sa cumparam jucatori neaparat. Fara valoare nu poti juca fotbal", a completat Becali.

Patronul Stelei a conditionat aducerea de intariri de calificarea echipei in playoff-ul Ligii Campionilor.



Gigi Becali: "Cu Hamroun si Popa faceam scor cu ei"