FCSB

Duckadam, internat din nou in spital

Presedintele de onoare al FC Steaua, Helmuth Duckadam, va fi internat miercuri la Clinica de chirurgie cardiovasculara, condusa de doctorul Serban Bradisteanu, urmând a fi supus unor investigatii, au declarat surse din cadrul Spitalului de Urgenta Floreasca.

 În urma investigatiilor, lui Duckadam i se va recomanda un tratament, au precizat sursele citate.

Saptamâna trecuta, Helmuth Duckadam a fost pentru câteva zile în Spitalul Militar Central din Bucuresti pentru mai multe investigatii, dupa ce recent la Constanta a suferit o interventie chirurgicala minora, cauzata de o ischemie la nivelul antebratului drept.

La Constanta, Helmuth Duckadam a fost internat în Sectia de Chirurgie Cardiocasculara cu diagnosticul "insuficienta arteriala acuta la antebratul drept". Ulterior, el a reclamat dureri, astfel ajungând la Spitalul Militar din Capitala, unde a fost investigat.

În 2009, fostul portar al echipei Steaua Helmut Duckadam a suferit o operatie de înlocuire a unui vas de sânge la mâna dreapta, la Timisoara.

Duckadam a câstigat cu Steaua Cupa Campionilor Europeni în 1986, la Sevilla, când a aparat patru penaltiuri, intrând în Cartea Recordurilor. Cu "ros-albastrii" a mai cucerit doua titluri de campion si o Cupa a României. Are 133 de meciuri în prima liga si doua selectii la echipa nationala.



Duckadam, internat din nou in spital